Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 30% ΚΑΙ ΑΝΩ

  • Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε είτε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας είτε ως πιστωτικό ποσό διάρκειας έξι μηνών (6).

Οι επιστροφές προϊόντων μετά το πέρας των 14 ημερών γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  • σας έχει αποσταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.

  • μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορών επιβαρυνόμενοι τα έξοδα αποστολής.

  • το είδος είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, και έχοντας όλα τα καρτελάκια με τα οποία το παραλάβατε.

Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής του.

Να σημειωθεί πως ελαττωματικά είδη ή διαφορετικά από την φόρμα παραγγελίας σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. Για την επιστροφή πρέπει να χρησιμοποιήσετε την συνεργαζόμενη εταιρία courier.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση αιτήματος επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπου έγινε και η πληρωμή

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μια παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@mensfashion.gr Η δυνατότητα αυτή σας δίνεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.